Halloween was weer geweldig

Al vroeg in oktober op de 12e was er een Halloweendisco. Kinderen konden in de doodskist op de foto en er werden leuke Halloweenspelletjes gedaan.


Op woensdag 24 oktober werd er geknutseld voor Halloween, de zaal zat helemaal vol. Meer dan 75 kinderen hebben samen met wat hulp van ouders, oma's en stagiaires een mooie heksen-trekpop gemaakt.

Op donderdag 25 oktober was de workshop pompoen snijden, ook daar werd hard gewerkt en op het einde van de avond werden de prachtige creaties in het donker geshowd.

En dan was er op zaterdag 27 oktober dan eindelijk de Halloweentocht in wijk de Stoof. Bijna 200 kinderen aan de deuren, 140 enthousiaste ouders die het ook eng vonden om mee te lopen maar niet aan hun kinderen lieten merken en nog eens zo'n 150 bezoekers de die de acts van de organisatie konden bezoeken.

Kind in de kookpot, bedmonster, ontsnapt monster bij de militairen, even pauze bij de heksen dan Dracula en tenslotte de populaire griezelgang die vol zombies zat. Maar gelukkig zijn er deze keer geen kinderen kwijt geraakt of opgegeten dus volgend jaar kunnen ze "gerust" weer mee doen. De volgende "Halloween in de Stoof" is op zaterdag 26 oktober 2019.

 

 

Uitgebreide informatie over Halloween in de Stoof vindt u HIER 

 

De foto's van 2017  en 2018 vindt u in het fotoalbum!

Kijk ook eens naar foto's van andere jaren!

 

Download hier de liedjes voor de halloweentocht!